Sanitair

Als u op zoekt bent naar een vakman die uw nieuwe sanitair in Oosterhout op een professionele manier kan plaatsen, bel dan eens met Emko Onderhoudsbedrijf.
Emko Onderhoudsbedrijf kan uw badkamer omtoveren tot een waar paleisje. Wij kunnen het vertrek betegelen, een bad plaatsen of een douchecabine. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een inloopdouche; het is maar wat u wilt. Ook wat betreft de installatie van uw sanitair bent u bij Emko Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres.

Plaatsen en vervangen van sanitair

Emko Onderhoudsbedrijf heeft al jarenlang ervaring in het vervangen- of plaatsen van sanitair. Wij kunnen ook uw toiletruimte een prachtige metamorfose geven, maar we zijn ook heel goed in bijvoorbeeld het vervangen van toiletten of het aanleggen van leidingen. Ons bedrijf is niet alleen heel goed in het plaatsen van sanitair, we kunnen ook uw hele badruimte of toiletruimte verplaatsen of elders een hele nieuwe ruimte maken. Zo kunt u misschien uw kamer weer vergroten of juist een toiletruimte vlak bij uw slaapkamer laten maken.

Een offerte aanvragen

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw timmerwerken om dit te ontdekken. Vul hiervoor gerust het contactformulier in en we nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

  • Bekijk onze sanitairwerken