Renovatie

Woont u in de buurt van Oosterhout en is uw huis toe aan een grondige renovatie? Hebt u onlangs een nieuwe woning aangeschaft maar is de voorgevel stevig beschadigd en zoekt u een professioneel bedrijf dat de gevelrenovatie voor u onder handen kunt nemen? Hebt u simpelweg wat vragen of bent u op zoek naar een vrijblijvende offerte op het gebied van gevelrenovatie? In al deze gevallen bent u bij Emko Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Oosterhout met vele jaren aan ervaring in de bouw en renovatie van woningen en kantoren. U kunt ons inschakelen voor particulieren en zakelijke projecten en geen enkel project is ons te klein. Vraag het ons zelf maar!

Waarom renovatie op zijn tijd?

Onderhoud van uw huis is van groot belang. Eens in de zoveel tijd moet u een grondige renovatie inplannen om verval te voorkomen. Dit kan namelijk hoog in de kosten lopen en zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Wanneer uw gevel bijvoorbeeld niet goed isoleert, kan er veel warmte ontsnappen en bent u erg veel geld kwijt om uw huis op temperatuur te houden. Een simpele gevelrenovatie kan dit probleem zonder veel moeite voorkomen. Ook kunnen wij u helpen door middel van een gevelrenovatie om uw woning een frisser en mooier uiterlijk te geven. Uiteindelijk is uw gevel natuurlijk het aangezicht en het visitekaartje van uw huis en het is daarom belangrijk om dit door middel van renovatie in orde te houden.

Een offerte aanvragen

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw timmerwerken om dit te ontdekken. Vul hiervoor gerust het contactformulier in en we nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

  • Bekijk onze renovatiewerken