Loodgieter

Bent u van plan om een nieuwe waterleiding aan te leggen? Wilt u uw badkamer renoveren en zoekt u hulp bij het vervangen van het sanitair? Of zoekt u naar een erkend loodgieter uit Oosterhout die uw riool kan ontstoppen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf hebben allen een ruime ervaring met de installatie, renovatie en het onderhoud van leidingen en riolering, en zijn u dan ook met alle plezier van dienst bij een klus op dit gebied. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier, of bel naar 016 246 61 09 of 06 55 99 58 00. Wij zijn u graag van dienst en willen graag een loodgietersklus voor u uitvoeren!

Allround vakman

Elke loodgieter en installateur die voor ons loodgietersbedrijf heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen door een vakman met een uitstekende opleiding. Bij ons staat bovendien de klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hebt u klachten of vragen? Aarzel ook dan niet om u met ons in verbinding te stellen.

Reparatie en onderhoud

Bij ons loodgietersbedrijf in Oosterhout werken we samen met menig installateur, maar ook met vele specialisten op het gebied van reparatie en onderhoud. Is er een probleem met uw afvoer, lekkage bij de waterleiding? Of een storing in de centrale verwarming? Een medewerker van ons loodgietersbedrijf kan binnen korte tijd bij u zijn om een onderdeel te vervangen, een leiding te ontstoppen of ander onderhoud bij u thuis uit te voeren.

Een offerte aanvragen

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw schilderwerken om dit te ontdekken. Vul hiervoor gerust het contactformulier in en we nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

  • Bekijk onze loodgieterswerken