Elektriciteit

Een goed elektriciteitsnetwerk in uw woning is belangrijk. Overal moet er stroom aanwezig zijn, u wilt genoeg stopcontacten en belangrijker nog, veiligheid staat voorop. Emko Onderhoudsbedrijf begrijpt uw wensen en denkt graag met u mee over de aanleg van nieuwe bedrading of eventuele aanpassingen en vernieuwingen.

Emko Onderhoudsbedrijf helpt u bij het aansluiten van nieuwe bedrading, bij reparatie van uw huidige elektriciteitsvoorziening of bij overige elektriciteitsklussen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde elektriciens om zo de veiligheid in uw woning te waarborgen.

Wij doen de complete installatie, van stopcontact to meterkast zoals het (ver)plaatsen van wandcontactdozen, vernieuwen van alle soorten elektra en communicatie, leidingen, stopcontacten, schakelaars, meterkasten of het gehele systeem Alles wordt ingefreesd in de muren of door plafonds en vloeren getrokken. Omdat wij dit in eigen hand hebben kunt u vaak nog kort voordat wij met stucadoren beginnen beslissen dat u bijvoorbeeld toch de kabels van uw Flat Screen TV door de muur wilt hebben.

Een offerte aanvragen

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw timmerwerken om dit te ontdekken. Vul hiervoor gerust het contactformulier in en we nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

  • Bekijk onze elektrawerken