Aan -en Opbouw

Wilt u uw huiskamer ruimer maken met een aanbouw of wilt u de zolder vergroten door het plaatsen van een dakopbouw? Bij een aan- of opbouw komt veel kijken. Het doel is natuurlijk om het woongenot te verbeteren. Een ander bijkomend voordeel is de waardestijging van uw woonhuis.

Afhankelijk van het type woning zijn er voldoende mogelijkheden om uw woning groter te maken. Een dakopbouw is mogelijk voor woonhuizen met een plat dak of schuin dak. Het plaatsen van een dakopbouw heeft wel meer tijd nodig dan het plaatsen van een dakkapel. Bij Emko Onderhoudsbedrijf bent u daarvoor uiteraard aan het juiste adres.

Een aanbouw geeft extra leefruimte in uw woonkamer of keuken. De gevel kan worden ingevuld met bijvoorbeeld een schuifpui of openslaande deuren. Een serre plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden van Emko Onderhoudsbedrijf. Zo kunt u optimaal van het zonlicht genieten. Samen zullen wij uw wensen doorspreken en een bouwplan opstellen. Indien nodig zal er een bouwvergunning aangevraagd moeten worden. Tijdens dit proces zullen wij u uiteraard ook begeleiden wanneer gewenst. Door onze samenwerking met specialisten op het gebied van bouwprocessen en loodgieterwerkzaamheden garanderen wij u een perfect resultaat. Indien nodig wordt tijdens de verbouwing een constructiebureau ingeschakeld.

Een offerte aanvragen

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw timmerwerken om dit te ontdekken. Vul hiervoor gerust het contactformulier in en we nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

  • Bekijk onze aan/opbouwwerken